قبل از شستشو اجازه دهید خنک شود: تغییر ناگهانی دما میتواند باعث تاب برداشتن ماهیتابه و آسیب به پوشش نچسب آن شود. قبل از شستشو، اجازه دهید ماهیتابه تفلون شما کاملاً تا دمای اتاق خنک شود.
شستشوی دستی به آرامی: در حالی که برخی از ماهیتابههای نچسب دارای برچسب ایمنی در ماشین ظرفشویی هستند، شستشوی دستی اکیداً توصیه میشود. گرمای زیاد و مواد شوینده قوی در ماشین ظرفشویی میتواند عمر ماهیتابه شما را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. از آب گرم و صابونی و یک اسفنج یا پارچه نرم استفاده کنید.
از پاککنندههای ساینده خودداری کنید: هرگز از سیم ظرفشویی، اسکاچ ساینده یا مواد شوینده قوی برای ظروف تفلون خود استفاده نکنید، زیرا سطح نچسب را خراشیده و آسیب میزنند. برای غذاهای چسبیده به ظروف، ماهیتابه را مدتی در آب گرم و صابونی خیس کنید تا بقایای آن شل شود. همچنین میتوانید خمیر جوش شیرین و آب را امتحان کنید و به آرامی با یک اسفنج نرم بمالید.
کاملاً خشک کنید: پس از شستشو، ماهیتابه خود را با یک حوله نرم کاملاً خشک کنید تا از لکههای آب و زنگزدگی احتمالی روی قسمتهای فلزی در معرض دید جلوگیری شود.
با احتیاط نگهداری کنید: اگر ماهیتابههای خود را روی هم میچینید، بین هر ماهیتابه یک محافظ ماهیتابه، یک پارچه یا یک حوله کاغذی قرار دهید تا از خراشیدن سطح نچسب جلوگیری شود. آنها را دور از اشیاء تیز نگهداری کنید.
بازرسی منظم: به صورت دورهای ماهیتابه خود را از نظر خراش، لبپریدگی یا پوسته پوسته شدن بررسی کنید. اگر پوشش آن به طور قابل توجهی آسیب دیده باشد، معمولاً توصیه میشود ماهیتابه را تعویض کنید، زیرا ممکن است غذا شروع به چسبیدن کند و تکههایی از پوشش آن به داخل غذای شما بریزد.